vasember.png

Eddig sajtó-napvilágra nem jutott okok miatt az első két részt igen nagy sikerrel megrendező Jon Favreau nem vállalta Tony Stark történetének további egyengetését. Több online médium is találgatja a miérteket, ám az emiatt hiányt érző nézők örömére az ex-rendező nem tűnik el teljes mértékben a film környékéről: a főhős sofőrjeként szerepet kapott a filmben szakmailag elismert direktor. A Vasembert alakító – manapság egyre felkapottabb színész - Robert Downey Jr. nyilatkozataiban kínosan csak jót hallat az új "nagyfőnökről", Shane Blackről, külön kiemeli kettejük közös munkájának produktivitását, hatékonyságát. A film sikerét a hátán cipelő színész elégedett: „meglepően szórakoztató és klassz film született”. Pimasz újságírók a főszereplő belső motivációját firtatják, hiszen immáron negyedszerre kellett vasat húznia, ám a színész, profi módon, tovább borzolta a nézői kedélyeket, ugyanis azt ígéri, ebben a részben minden kérdés megválaszolásra kerül…

vasember2.jpg

Na de mit ígér a számtalan plakát és előzetes? Főhősünknek állítólag az eddigi legdurvább kihívással kell szembenéznie: a moziba csalogató PR cikkek olyan szavakkal dobálóznak, mint a személyes világ lerombolása. Tony Stark így fogalmaz: „történik valami, ami a harcot személyessé teszi..” Talán tényleg sikerült, harmadszorra (negyedszerre?) kasszasikert hozó műremeket előállítani Hollywoodban?

Shane-Black-Iron-Man-3.jpg

Az új rendező, Shane Black (Halálos fegyver, Kiss kiss bang bang) vajon mi tud még hozzáadni? Lehet-e még „űberelni” Stan Lee legendás képregényhősének meséjét? Miből nem volt még elég az eddigi jelenetekben, ami harmadszorra is becsábítja a nézőt a vászon elé? Black úgy döntött – természetesen Marvel útmutatási alapján – hogy szuperhős-ellenségekkel fogja megspékelni a harmadik részt, méghozzá nem is akármilyen szereplőgárdát sikerült ehhez megnyernie. Még az index is megemlékezett róla: „Ben Kingsley lesz a Mandarin nevű ázsiai hadúr, aki már 1964 óta terrorizálja kedvenc részeges bádogemberünket, Guy Pearce pedig a zsarnokot támogató, nanotechnológiában utazó elvetemült tudós, Dr. Aldrich Killian szerepét kapta meg. Szintén a gonoszok szuperhadseregét erősíti majd a Coldblood fedőnevű kiborg (James Badge Dale) és a gigantikus robotpáncélba bújt ellen-Tony Stark, Firepower (Ashley Hamilton) is.”

Hát, kíváncsian várjuk, hogy mit alkotott az újonc Vasember-direktor, zárógondolatként maga a főhős így nyugtat minket: „Jon rendezte az első kettőt, és jön Shane, aki szemlátomást él a lehetőséggel. Senki nem szenvedett semmilyen hátrányt a cserével. Shane és én továbbra is beszélünk. Ez egy jó kapcsolat. Ez a bizonyítéka annak, hogy Kevin és a Marvel nagyon jól meggondolja a döntéseit.”

Alig tíz nap, és minden kiderül..

Címkék: film premier mozi Robert Downey Jr Vasember Shane Black

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepelok.blog.hu/api/trackback/id/tr235222508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása