Mindössze két hete jelent meg, az egyik legnépszerűbb videómegosztón a Tűzgyűrű (Pacific Rim) második előzetese, ami már több bepillantást enged a film iránt érdeklődő közönségnek. Ha összeadjuk az eddig napvilágot látott hivatalos trailereket, bizony közel 4,5 milliós megtekintésszámot kapunk. A film körül hatalmas a felhajtás, sokan a nyár leglátványosabb sci-fijeként emlegetik, de vajon valóban ekkorát fog szólni? Július 11-én – 1 nappal az amerikai bemutató előtt! – megtudhatjuk, ugyanis ekkor kezdik majd vetíteni a hazai mozikban.

Néhány gondolat a story-ról: a tenger mélyéről hatalmas szörnyek (Kaiju-k) törnek a felszínre, amik ellen az emberiség látszólag tehetetlen, mígnem elő nem kerülnek a garázsból, a kifejezetten erre a célra alkalmas óriás robotok (Jaeger-ek). A Jaeger-eket két ember irányítja egyidejűleg, akiknek az elméje összeköttetésben áll, és természetesen a legkorszerűbb fegyverekkel, technológiával vannak felszerelve. Mindezek ellenére a Jaeger-ek hatástalannak tűnnek a könyörtelen ellenséggel szemben. 

tuzgyuru_poster_21.jpg

A történet ezen pontján lép be a képbe két új szereplő, egy leszerelt veterán pilóta és egy zöldfülű, de annál ígéretesebb eredményt mutató nebuló. Ők ketten alkotnak egy csapatot, egy ütött-kopott, látszólag idejétmúlt óriásrobot irányításában. Nem kevesebbre vállalkoznak, mint megakadályozni az apokalipszist és megmenteni az emberi fajt a pusztulástól.

A bejegyzés margójára: annak ellenére, hogy a történet egyszerűnek tűnik, mindenképpen számítunk valami varázslatos hangulatra, mellékszálra, szofisztikáltabb mondanivalóra, a rendező személyében ugyanis Guillermo del Toro-t üdvözölhetjük, aki híres szörnyimádatáról és különleges hangulatú filmjeiről.

guillermo-del-toro-talks-pacific-rim-104688-01-470-75.jpg

Címkék: filmelőzetes mozifilm Jaeger Warner Bros Guillermo del Toro Tűzgyűrű Pacific rim Kaiju 3D mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepelok.blog.hu/api/trackback/id/tr215302153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása